Wie is kaat


Als ik terukijk op de afgelopen 40 jaar waarin ik werkte als trainer, docent drama, wijkverpleeegkundige en opleidingsadviseur zijn er 3 thema’s die telkens terug komen en duidelijk maken waarom leren en floreren mij zo aan mijn hart gaan.

Lef
Het lef om eigen keuzes te maken, ook al passen deze niet altijd binnen de verwachtingen van de anderen. Spannend was het altijd wel, maar wat geeft het een kick als het lukt. Zo koos ik ervoor om de deeltijd opleiding voor docent drama te doen tijdens mijn baan als wijkverpleegkundige. En bracht ik het werken met honden als spiegel in in een traject voor verzorgenden om hen inzicht te geven in het eigen gedrag. Opmerkzaam zijn op wat mij raakt en daarnaar handelen dat vraag lef. Dat gun ik anderen ook.

Er staan
Er zijn op momenten die er toe doen. Mijn kenis en inzicht toepassen in voor anderen essentiele momenten. Stervensbegeleiding geven als wijkverpleegkundige maar evenzogoed een coachsessie geven op een manier zodat de ander echt verder kan. Als hulpvrager je gehoord en gezien voelen. Hoe mooi is dat? Mijn hart voor de zorg wordt daar heel blij van, dan floreer ik.

Ontwikkelflow
Mijn gedrevenheid als trainer draait erom dat persoonlijk inzicht en een heldere communicatie bijdragen aan een betere zorg en dienstverlening. Nieuwe programma’ontwikkelen, ook samen met anderen, daar krijg ik energie van. Nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Zo blijf ik me verdiepen en een leven lang leren.

Wat hebben deze thema’s met Leren en Floreren te maken?


Als je floreert ben je op je best, energiek aanwezig breng je jouw eigenheid mee naar je werk. Om te kunnen floreren heb je lef en dus zelfvertrouwen nodig. Inzicht in eigen gedrag en patronen kunnen daarbij helpen. Dit inzicht weten toe te passen in het contact met de ander maakt je een krachtige medewerker binnen een krachtige organisatie. Ik help jou, jouw team en organisatie daar graag verder mee.“Ik word geïnspireerd en blij als ik samen met de opdrachtgever terplekke een aanbod ontwikkel dat precies aansluit bij de vraag.”


logo kaat copyright

CRKBO