Praktische coaching


Een medewerker heeft soms een steuntje in de rug nodig om, in het ergste geval, uitval te voorkomen. Dan is ondersteuning door een externe coach soms een welkome oplossing. Balanceren tussen zorg voor zichzelf en zorg voor de ander is vaak lastig voor medewerkers die met heel hun hart voor de zorg hebben gekozen. De kracht van kaat is hen op een verfrissende manier te ondersteunen om de privé-werkbalans te herstellen. Inzicht krijgen in eigen patronen en deze desgewenst aanpassen helpt om beter voor zichzelf te zorgen in contact met de ander.


Herkenbare dilemma's


  • Instemmen op een verzoek om een dienst te ruilen zonder zich af te vragen of het je wel uit komt.
  • Vanuit loyaliteit aan de cliënt uren langer doorwerken als er een zieke is.
  • Lastig kunnen delegeren van taken waardoor een dag altijd tekort is.
  • Zich slachtoffer voelen van snelle veranderingen in de organisatie.

Wat kan helpen


Een coaching van kaat verheldert de ontwikkelvraag. De juiste vragen stellen en een luisterend oor bieden, helpen het probleem in beeld te krijgen. De gewenste situatie wordt samen onderzocht waardoor er zich komt op waar de medewerker mee aan de slag wil. Vanzelfsprekend wordt dat met jou als manager afgestemd.

Uniek aan kaat is dat ze desgewenst honden inzet als ondersteuning in haar coaching. Honden leven in het moment en reageren direct op het gedrag en beleving van de mens. Jarenlange ervaring van kaat met het inzetten van honden in haar coaching leert dat ze zorgen voor een laagdrempelige en snelle manier van leren over het eigen gedrag. Het direct kunnen toepassen van opgedane inzichten in de praktijk is een graadmeter voor een succesvolle coachingNieuwsgierig naar wat kaat voor jou kan betekenen?

Mail of bel gerust!


“Ik dacht nog van te voren wat moet ik met een hond. Maar mijn spiegelmaatje gaf mij betere feedback dan mijn collega”


Rosa Bliek | EVV'er


logo kaat copyright

 

Coaching met de inzet van honden kan ook onderdeel zijn van een trainingsaanbod met meerdere bijeenkomsten. Onlangs zijn we uitgenodigd voor het programma: How it's done op RTLZ. Ben je benieuwd hoe honden bijdragen in het coachingstraject? Bekijk de uitzending of informeer naar de eerstvolgende workshopdatum.

 


“De kracht van kaat is haar nieuwsgierigheid naar drijfveren en de behoefte aan concreet resultaat.”


logo kaat copyright
 

Vooruitstrevende zorgprofessionals met trots gecoacht