Pakkende presentaties


Geen tijd om een pakkende eindejaarsafsluiting te presenteren? Je zou ze graag een hart onder de riem steken maar wilt wel eens een andere aanpak. Je denkt aan een energieke belevenis die bijblijft. Zelf heb je even geen inspiratie en ruimte om een verandering binnen de organisatie overtuigend over te brengen. Kaat inspireert dan door het verzorgen van een interactieve bijeenkomst (ook online).


Ben je op zoek naar:


  • Een pakkende eindejaarsafsluiting met je teams?
  • Een inspirerende aftrap van een ontwikkeltraject?
  • Een actieve opfrisser van eerder opgedane inzichten?
  • Een interactieve introductie voor nieuwe medewerkers?
  • Een ervaren sparringpartner om een ontwikkelvraag van een locatie of team duidelijk te krijgen om vervolgens samen op zoek te gaan naar een antwoord.


Kaat zet graag theater en activerende werkvormen in als middel om deelnemers actief te betrekken bij het thema en de onderlinge betrokkenheid te vergroten. Zo kunnen medewerkers weer geïnspireerd verder. De onderlinge verbinding in de teams en loyaliteit naar de organisatie wordt op die manier vergroot. Zo leidt inzicht naar werkplezier.Waardoor raakt kaat zelf geïnspireerd?


Naast boeiende studiedagen om mijn vakkennis up to date te houden, raak ik geïnspireerd door bevlogen gesprekken met vakgenoten, wandelingen in het bos met mijn honden, museumbezoek, en het werken in mijn glasatelier en beeldhouwen in natuursteen. Daar word ik blij van

De ruime ervaring van kaat als trainer, docent drama en opleidingsadviseur stelt ze graag ten dienste van jou als manager, team of individuele medewerker. Samen met jou gaat kaat graag vol inspiratie op zoek naar het aanbod dat past bij jouw vraag.
Nieuwsgierig naar wat kaat voor jou kan betekenen?

Mail of bel gerust!“May your choices reflect your hopes, not your fears”


Nelson Mandela


logo kaat copyright
 

Coaching met de inzet van honden kan ook onderdeel zijn van een trainingsaanbod met meerdere bijeenkomsten. Het programma: How it's done op RTLZ liet een opname zien van hoe dat in zijn werk gaat bij Kaat. Ben je benieuwd hoe honden bijdragen in het coachingstraject? Bekijk de uitzending of informeer naar de eerstvolgende workshopdatum.

 


“De kracht van kaat is haar nieuwsgierigheid naar drijfveren en de behoefte aan concreet resultaat.”


logo kaat copyright
 

Vooruitstrevende zorgprofessionals met trots gecoacht