Gratis voor jou als medewerker

E-book 'Floreren op het werk? Zo doe je dat!'

11 manieren om om te gaan met lastige werksituaties


Floreren in de zorg doe je zo!
Als zorgprofessional heb je een warm hart voor de zorg. Je wilt het beste voor de cliënt. Tegelijkertijd wil je ook jouw eigen talenten ontwikkelen, prettig samenwerken met collega’s en tijd voor thuis hebben. Hoe zorg je er dan voor dat je je aandacht evenwichtig verdeelt en werkplezier houdt? Welke thema’s kom je dan tegen? Herken je dit?

Ruimte
Met plezier jouw plaats innemen in het team of pijnlijk ervaren dat je niet gehoord en gezien wordt.

Grenzen
Duidelijk aangeven als de ander een te groot beroep op je doet of instemmen met extra te werken uit loyaliteit en schuldgevoel.

Samen
Gelijkwaardige inbreng om je doel te bereiken of je overvleugeld voelen door de mondigheid van de ander.

Delegeren
Vanuit vertrouwen taken overdragen of controle willen houden zodat je nog geen tijd overhoudt.

Waar zou jij mee aan de slag willen?


Deze thema’s zorgen namelijk bij veel verpleegkundigen en verzorgenden voor een te hoge werkbelasting. En nog meer werkdruk daar zit je niet op te wachten.

Kaat helpt je graag om meer te floreren zodat je energie over houdt aan het eind van je werkdag. Wat past bij jou? Kaat biedt

  • Een individuele coaching (evt. met inzet van honden) zodat je even alle aandacht krijgt. Daarna weet je weer hoe je concreet verder wil en lastige situaties op je werk voortaan zelf oplost.
  • Een training met je team zodat daarna de samenwerking een stuk soepeler gaat.
  • Een vrijblijvend ontdekgesprek,zodat je daarna weet wat jij van kaat mag verwachten.


Al heel wat zorgprofessionals heeft kaat zo een flinke stap verder geholpen. Hun managers deden de bekostiging uit het opleidingsbudget dat iedere organisatie heeft. Ook handig om te weten.

Wil je gratis kennismaken met de kracht van kaat? Vraag dan nu het gratis e-book aan, boordevol praktische voorbeelden en direct toepasbare tips. Je ontvangt het e-book meteen in je mailbox en kan er dus direct mee aan de slag. Dat is handig! Zo zit je beter in je vel op je werk.


Ja, ik ontvang graag het gratis e-book