Ben ik duidelijk of niet

Workshop met direct zichtbaar resultaat

#Grenzen aangeven #ruimte innemen #plekopeisen #leiderschap #spiegelenvangedrag #coachenmethonden #laagdrempelig

Herken je dit?

  • ‘Niet te geloven, was ik endelijk aan het woord tijdens die vergadering valt ze me telkens in de rede. Waarom laat ze me niet uit praten?’
  • ‘Tijdens mijn presentatie van onze werkgroep stelt ze zoveel kritische vragen dat ik de draad kwijt raak.’
  • ‘Ik snap het niet, hij groet me niet eens als hij binnen komt.’

Vind je het ook lastig om duidelijk te zijn in wat jij wilt, jouw ruimte in te nemen, er voor te zorgen dat je gezien wordt? Dan is de workshop Duidelijk of niet? misschien iets voor jou! Wil je wat je denkt, voelt en doet meer op 1 lijn krijgen? De ander, als je dat wilt voor jou opzij gaat of naar je luistert?

Wat levert deze workshop je op?

Geef je dan op voor deze workshop waarin je in een ochtend met een kleine groep concrete handvatten krijgt aangeraakt hoe je makkelijker je eigen ruimte inneemt en dus gezien wordt. Tijdens deze workshop worden er honden ingezet als middel om snel te komen tot concrete inzichten waar mee je de volgende dag al aan de slag kan. Honden spiegelen zonder oordeel direct jouw gedrag, verbinden zich met wat er is op dat moment en geven je op die manier inzicht in je gedrag.  Benieuwd?

Wanneer en waar? 

Woensdag 12 juni 2019
09:30-13:00 uur
Locatie omgeving Breda

Kosten: Jouw investering is €55,00 excl. BTW. en inclusief koffie/thee/lekkers.

Inschrijven kan via: karin@datiskaat.nlof te bellen naar 0614215167. Wil je eerst weten of dit aanbod je past? Bel me dan gerust.

PS De vele deelnemers die jou voorgingen waardeerden de hondenspiegel met een 8 gemiddeld. Het levert je dan ook concrete inzichten op over hoe je lastige situaties effectiever kan aanpakken. NB Er kan tijdens de bijeenkomst gefilmd worden t.b.v. trainings- of marketingdoeleinden.

Interesse in een nieuwsbrief boordevol inspiratie?Secured By miniOrange

Ik wil je graag een fijne tijd op mijn website geven. Als je verder gaat op deze website ga ik ervan uit dat je instemt met mijn cookiebeleid. Lees mijn beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten